Vakantie Frankrijk 20-27 juli 2019

 
 Vakantieweek Frankrijk, Ardeche 20-27 juli 2019
 
  
 
Waar: La Vie Tara, Ardèche, Frankrijk
Wat: all-inclusive vakantie week met 8/10 Tai Chi lessen en 8/10 open lessen of andere programma onderdelen
Voor wie: alle niveaus. Er is geen ervaring nodig.

Verblijf: logies met volpension. Vegetarische keuken of afwisselend vis/vlees/vega
Kamers: 1, 2 en 3/4 persoonskamer (met wastafel en gedeeld sanitair of met privé badkamer) en camping
Tarieven: vanaf € 660. Zie tarieven/aanmelden in menubalk programma.

Vrije Tijd: wandelen, zwemmen in het meer, (sport)fietsen, culturele excursies, behandelingen en relaxen op het landgoed
Behandelingen: ontspanningsmassage, rebalance en/of coaching. Zie de rubriek "Over Ons/Behandelaars" in de bovenste menubalk van de website.

Body & mind vakantie: een uniek vakantieconcept voor het welzijn van lichaam en geest in de natuur met veel ruimte en rust. Je volgt de hele week één van de programma's met verdiepende lessen in een besloten groep. De vrijblijvende open lessen van de aanwezige docenten geven de week een veelzijdig en festivalachtig karakter. Het vakantie motto is: "alles mag, niets moet!"
In het kort: Tai Chi en Qigong biedt op een milde toegankelijke wijze een groot scala aan verstillende gezondheids bevorderende oefeningen. Het is beleving, verbinding en verstilling in beweging. Martin's Tai Chi Choice is toegangkelijk voor iedereen!

Tai Chi brengt de gedachten tot stilte, geven de geest rust en verbetert je balans. Het leert luisteren naar en communiceren met je lichaam. Deze prachtige combinatie van tai chi, schone berglucht en wandelen in de prachtige natuur helpt je geest verstillen en geeft nieuwe levensenergie (qi of chi).
Buiten het programma om is er voldoende ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoetingen met gelijkgestemden en voor de mooie natuur. Je komt hier weer op adem in de schone buitenlucht.

Andere programma's deze week:
Hatha & Yin Yoga en Wandelen - Ingrid van Gestel
Lomi Lomi massage cursus - Lotte Kaptijn
Mindful running & walking met Kelly Schokman
Alle info en aanmelding: