Chi Choice Relaxation

Healing: Body - Mind - Soul 

Chi Choice Relaxation is een ontspanningstechniek die kan leiden tot diepgaande fysiologische en psychologische veranderingen door het verbazingwekkende vermogen van ons lichaam zichzelf te herstellen.

Chi Choice Relaxation is zowel effectief als plezierig. In iedere Chi Choice Relaxation sessie, wordt de cliënt geleid naar een gebied waar het loslaten van verdriet en zorgen mogelijk wordt wat kan leiden tot fysieke, emotionele en spirituele rust.

Methode

Mensen helen zichzelf  wanneer zij in een staat van diepe ontspanning toegang krijgen tot wat, onder andere het "Zero Point Field" wordt genoemd.
Het is dit veld dat heelt.
De rest gaat vanzelf, het Universum heeft geen hulp nodig.....
Als de geest ontspant zal het lichaam volgen.

Als methode is Chi Choice Relaxation allesbehalve spectaculair. Er ontbreekt een systeem van rituelen, symbolen en handleidingen zoals men deze aantreft in veel nieuwere 'healing tradities.' Door de behandelaar wordt er slechts gestreeft naar het laten ontstaan van een situatie en de voorwaarden waarbinnen de cliënt een zo diep mogelijke staat van rust bereikt.

Chi Choice Relaxation sessie

De sessies worden op afspraak gegeven in mijn praktijkruimte of eventueel bij u thuis.
U wordt tijdens de sessie uitgenodigd te gaan liggen of, indien dat noodzakelijk of prettiger voor u is te gaan zitten in een voor u zo comfortabel mogelijke houding.

Ik leg dan, afwisselend mijn handen op uw schouders, (de plaats waar veel spanning zich manifesteert) en onder uw hoofd. Vanuit een ontspannen lichaamshouding ervaart u dan een heel bijzondere vorm van stilte.
Er is geen sprake van enige vorm van manipulatie, mijn handen maken alleen licht contact met uw hoofd en schouders.

Heel erg vaak is het moeilijk om volledig te ontspannen midden in ons drukke leven. Juist dan kan het zinvol en prettig zijn een Chi Choice Relaxation sessie te ondergaan. Deze "reis naar stilte” kan worden ondersteund door te luisteren naar specifieke muziek maar dit is niet altijd het geval. Tijdens de sessie zal de energie (Qi) zonder belemmering naar de plaatsen stromen waar het het meest nodig is ze duurt ongeveer 30 minuten.
Ons brein komt in een alpha-staat. Dit is de meest gunstige "hersengolf-activiteit” als het gaat om heling en creativiteit. Een Chi Choice Relaxation sessie wordt nagenoeg door iedereen ervaren als een buitengewoon intense, prettige ervaring!

Er is onder andere melding gemaakt van positieve veranderingen met betrekking tot klachten als angst, depressie, algemene vermoeidheid, slapeloosheid, onvruchtbaarheid, astma, allergieën, chronische pijn. Ook kinderen en dieren kunnen er baat bij hebben!

Overig

Kosten: per sessie van 30 minuten 30.- Euro
 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak:
Martin Wessels
info@chichoice.nl
0031(0)6-54281267 
   

DISCLAIMER
Hoewel er regelmatig melding wordt gemaakt van vermindering en/of heling van verschillende klachten, betreft het hier geen medische handeling en is het geenszins de bedoeling om deze te vervangen! 
CCR biedt bovenal een mogelijkheid om rust te ervaren en zodoende stress te reduceren.