OVER ONS

No Nonsense, vernieuwend en innovatief.

Binnen de (Tai) Chi Choice trainingen wordt op unieke gebruik gemaakt van een aantal zeer werkzame technieken die gebaseerd zijn op o.a. het van oorsprong Chinese Tai Chi Chuan (Taijiquan) en Chi Kung (Qigong).
Bijzonder is dat de stof is afgestemd op de westers denkende en handelende mens.
De oefeningen binnen de Chi Choice training werken heel direct, zijn mild, scheppen rust, maken helder zorgen voor een betere bloedcirculatie en verbeteren de ademhaling.

Overmatige spanning wordt bestreden omdat de deelnemer leert energie veel efficiënter te verdelen. Overmatig krachtsgebruik wordt getransformeerd in het ontdekken van de “kracht in het zachte”.

Hierbij wordt er onder andere gebruik gemaakt van contrastoefeningen die heel verhelderend zijn. Een enorme rijkdom aan informatie die praktisch is en bruikbaar binnen zowel de werksituatie als binnen andere facetten van het dagelijks leven komt voorbij.

Iedere training van Chi Choice werpt op een unieke manier nieuw licht op begrippen als conflicthantering, flexibiliteit en teambuilding. De toon van iedere sessie is luchtig en onderhoudend maar allesbehalve “vluchtig”.

Iedere deelnemer zal onderweg een aantal eyeopeners tegenkomen die hun nut duurzaam kunnen bewijzen!

REFERENTIES

Daar kan ik zelf wat van leren!

Prima. Heel sterk vind ik de ...
Read More
Adriana

Daar kan ik zelf wat van leren!

Prima. Heel sterk vind ik de relaxte uitstraling van Martin, daar kan ik zelf wat van leren. En het geeft ontspanning in en buiten de les. Goed dat er iedere keer dat ik meedoe toch weer wat verschillen zijn.
Adriana

Verrast

Ik was verrast wat mijn lichaam (en niet zo zeer mijn hoofd) ...
Read More
Afke

Verrast

Ik was verrast wat mijn lichaam (en niet zo zeer mijn hoofd) allemaal herinnerde van alle bewegingen. Precies wat ook mijn intentie was voor die dagen. Veel humor en luchtigheid. Ik heb echt heel veel gelachen. Martin bood ook de ruimte voor eigen invulling. Goed ingespeeld op het moment zelf.
Afke

Fijn accent

Helemaal prima, ook fijn om nu een accent te krijgen op ...
Read More
Maria

Fijn accent

Helemaal prima, ook fijn om nu een accent te krijgen op meditatief lopen.
Maria

Fijn

Programma Martin is fijn.
Tonnie

Fijn

Programma Martin is fijn.
Tonnie

Fantastische docent

Martin is een fantastische docent! Heel ervaren! In het begin vond ...
Read More
Veerle

Fantastische docent

Martin is een fantastische docent! Heel ervaren! In het begin vond ik dat hij teveel babbelde zonder iets te doen, Al gauw merkte ik dat dit een opbouw was naar meer beweging en dat elke beweging een mooie levensles inhoudt. Ik was uiteindelijk blij dat hij tijdens de bewegingen deze levenslessen mee doorgaf. Ik zou zeker nogmaals een workshop kiezen bij Martin!
Veerle

Super toegankelijk

Martin was geweldig. Zijn lessen zijn heel fijn en super toegankelijk. ...
Read More
Carolien

Super toegankelijk

Martin was geweldig. Zijn lessen zijn heel fijn en super toegankelijk. Voor mij verpersoonlijkt hij FitBody&mind, want tijdens de les komen beide goed aan bod en ook na/tussen de lessen geeft hij dat mee als je hem benadert. Ook gemakkelijk benaderbaar en beschikbaar.
Carolien

Mooi!

Martin is een kanjer. Ik vond zijn lessen inhoudelijk sterk en lekker ...
Read More
Maaike

Mooi!

Martin is een kanjer. Ik vond zijn lessen inhoudelijk sterk en lekker down to earth, terwijl je spelenderwijs toch behoorlijk diep in de materie gezogen werd. Mooi!!!
Maaike

MARTIN WESSELS

Martin Wessels (1957) is al vele jaren een drukbezet en veelgevraagd docent. Door zijn toegankelijke, eenvoudige werkwijze is hij in staat elke groep enthousiast te maken en tot bewegen te motiveren. Met Chi Choice geeft hij o.a. trainingen voor het bedrijfsleven.

Zijn Tai Chi Choice workshops en trainingen worden steeds bekender en kenmerken zich door toepasbaarheid, herkenbaarheid, relativeringsvermogen en vooral humor. Zijn streven is het beste uit de schatkamers van verschillende oosterse culturen terug te vertalen naar de westerse denkende en levende mens.

Zij gingen u voor:

Chi Choice verzorgde direct of indirect, trainingen, workshops of cursussen voor o.a:
ABN/AMRO, Achmea, Akzo Nobel, Albert Heijn, Alfa College, Artu Biologicals, Arcadis, AstraZeneca, Atos Origin, Baneke Gräffner, De Baak VNO/NCW, Booking.com, Borger & Burghouts, Carint, Carmel College, CBM, CBS, Centric, CVB Bank, COA, Cygnific, DiverseyLever, DSM, , ENECO, , Fortis ASR, Fossil, Gemeente Almelo, Gemeente Borne, Gemeente Ede, Gemeente Enschede, Gemeente Hengelo, Hoge Raad der Nederlanden, HumanCapitalCare, Hunter Douglas, IND, Interpolis, Itris, Janssen de Jong Kimberley-Clark, Koninklijke Visio Het Loo Erf, KNGF, Mediant, McKinsey & Company, Nationale Nederlanden, OCA, Pentascope, PGGM, PinkRoccade, Ploeger Machines, Raax, Rabobank, Regiopolitie Twente, Rivierduinen, Rijkswaterstaat, Sanquin, SFB Groep, Shell, Scholengroep Twente Speciaal, Spirituele Management Tafel. Stichting DOEN, Stichting KOMT, TouchPro Europe, TNT, TRiMM, TriMotion, Triodos Bank, TSM, Vernay Europa, Volksbank, Westland Utrecht, Winkelman & van Hessen, Winvision, Woningcorporatie Domijn, Ymere en vele andere tevreden klanten.