Doen door niet doen. Weekend 2 & 3 juni

Doen door niet Doen

Huize Elisabeth,Denekamp
Zaterdag 2 & zondag 3 juni 2018
Met Martin Wessels & Rita Bouwman

In deze prachtige combinatie van Satsang en Tai Chi ga je dieper ervaren hoe de doener in ons steeds weer het voortouw neemt. En hoe simpel dichtbij de staat van zijn is waar handelen vanzelf gaat.

In Satsang ervaar je hoe de doener in ons steeds het roer over neemt en hoe je dit kunt gaan doorzien. Voorbij de doener in ons ligt de rust, ruimte en levenslust die we zoeken. We zoeken zo intens dat we niet kunnen ervaren dat hetgeen we zoeken er altijd al is.
Doen zonder doen, de rust en ruimte zijn, is leven in de flow waar leven vanzelf gaat.
Satsang is een sanskriet woord voor samen zijn in waarheid. Waarheid is het gebied waarin doener en doen samenvallen, waar geen twee is.

Tai Chi Choice is een rustige, zachte, vriendelijke manier van bewegen met oefenstof van een grote eenvoud.
In deze zachtheid schuilt een enorme kracht in die, mits juist gebruikt, van dienst binnen veel gebieden het dagelijks leven.
Zo leert de beoefenaar anders met zijn energie om te gaan, dit beter te gebruiken, minder snel te verspillen en ook snel weer op te laden.  
Naast het feit dat we fysiek soepeler worden, zullen we ook flexibeler worden in de manier waarop we met mentale stress omgaan.
We werken dus op een heel bijzondere wijze met het begrip  "staal in katoen”, kracht in zachtheid.

Iedereen kan deelnemen, jong en oud ongeacht lichaamsbouw en conditie!

Je bent welkom

Place to Be:
Huize Elisabeth,
Gravenallee 11, Denekamp.

Data en bijdrage 
Zaterdag 2 juni 10.30 uur t/m zondag 3 juni 15.30 uur.

Kosten : ? 260.- inclusief overnachting (2-persoonskamer), alle maaltijden, koffie/thee, cursusmateriaal en beddengoed (neem zelf handdoek en badjas e.d. mee). Aankomst op vrijdagavond met extra overnachting en ontbijt is mogelijk voor slechts ? 25.- extra.

Aanmelden via:
Aanmelden/meer info: Martin Wessels, info@chichoice.nl 06-54281267 of Rita Bouwman, info@ritabouwman.nl
www.ritabouwman.nl

S.v.p. ? 260,- (of ? 285,-) overmaken o.v.v. je naam en 'Weekend juni 2018' op bankrekening nummer NL02 ABNA 04248 20269 t.n.v. Chi Choice, Enschede.

Graag wensen met betrekking tot vegetarische maaltijden of allergieën voor 29 mei doorgeven.