SAMENWERKINGEN

CHI CHOICE werkt onder andere samen met:

FIT body & mind
Bewust leven is meer intens leven! Neem je voldoende tijd voor bewust leven of echt ontspannen? Een bewuste vakantie is een reis van ontspanning, ontdekking, verdieping en ontwikkeling met gelijkgestemden. Het ontdekken van jezelf geeft je vrienden en reizen onthullen wat echt belangrijk is in het leven. Het kan bijdragen aan een nieuwe horizon en nieuwe stappen tot een bewust leven.
 
FIT body & mind houdt zich bezig met:
Organisatie van bewuste vakanties
Organisatie van weekend en dagworkshops
Promotionele support, marketing plan of strategische commerciële samenwerking
Accommodatie selectie, bemiddeling en organisatie
 
Visie
Meer be-leven en optimaal genieten…..
 
Levensplezier, ontspanning en balans
Je werkt, denkt en leeft intens in onze hectische en snelle samenleving. Je hebt je eigen levenstijl van werken, eten en drinken, sociale contacten, vrije tijd en slapen. Maar heb je voldoende tijd, ruimte, rust of voldoende aandacht voor jezelf en je dromen? Steeds meer mensen worden zich bewust van de behoefte aan geluk, innerlijke rust en balans. Balans tussen eten, bewegen en ontspannen. Balans tussen lichaam en geest of ratio en gevoel.
 
We zijn steeds op zoek naar de juiste balans, zowel fysiek, mentaal als energetisch. Een prettige balans kan worden bereikt door regelmatig bewegen, de juiste voeding en ontspanning (geestelijk en lichamelijk). De juiste combinatie zorgt voor een fris en energiek gevoel, meer levensplezier, positieve gevoelens en een verbetering van het hart- en vaatstelsel. Meer welzijn. Kortom…. een fitte body & mind!
 
Ruimte, rust en natuur
De geselecteerde locaties zijn uitsluitend karakteristieke accommodaties met zorg voor de gast in een inspirerende omgeving waar natuur, ruimte en rust kenmerkend zijn. Een perfecte basis voor ontspannend genieten en lekker onthaasten. De combinatie van rust, ruimte en ontspanning in de natuur is nodig om de geest optimaal de ruimte te geven in het lichaam. Ontkoppelen van drukke westerse bestaan en geniet van natuur en schone lucht in een weidse natuurrijke omgeving.
 
Neem de tijd en de rust voor onderhoud van lichaam en de geest! Je bent het waard! Je auto krijgt het ook en die is wel vervangbaar…..
 
Deskundige begeleiding
De organisatie en begeleiding zijn het gezicht naar de wereld…. de glimlach naar jou. De trainingen worden verzorgd door ervaren professionele trainers en docenten. Echte experts op hun vakgebied. Warme mensen die op een mooie positieve manier in het leven staan. Fit, deskundig, actief, spiritueel en de beentjes op de grond.
 
Inspirerende samenwerking is de kracht van FIT body & mind! Free Inspirational Training…
 

FIT body & mind is een creatie van Peter Benders. Meer informatie: http://www.fitbodymind.nl/

MARTIN WESSELS

Martin Wessels (1957) is al vele jaren een drukbezet en veelgevraagd docent. Door zijn toegankelijke, eenvoudige werkwijze is hij in staat elke groep enthousiast te maken en tot bewegen te motiveren. Met Chi Choice geeft hij o.a. trainingen voor het bedrijfsleven.

Zijn Tai Chi Choice workshops en trainingen worden steeds bekender en kenmerken zich door toepasbaarheid, herkenbaarheid, relativeringsvermogen en vooral humor. Zijn streven is het beste uit de schatkamers van verschillende oosterse culturen terug te vertalen naar de westerse denkende en levende mens.