TAI CHI CHOICE

Tai Chi Choice workshops en trainingen worden steeds bekender en kenmerken zich door toepasbaarheid, herkenbaarheid, relativeringsvermogen en vooral humor.

Het streven is het beste uit de schatkamers van verschillende oosterse culturen terug te vertalen naar de westerse denkende en levende mens.

Burnout preventie

Op vragen als: “Hoe kunnen we op een efficiëntere manier omgaan met onze krachten binnen onze dagelijkse handelingen”, of, anders gezegd: “Hoe worden we ons bewust van het verschil tussen doelmatig energiegebruik en onnodig energieverbruik”, krijgt de deelnemer op tastbare en toepasbare wijze antwoord

Dit alles gebeurt op een speelse, humorvolle wijze.
Luchtig maar allesbehalve vluchtig!

 

Zinvol en onderhoudend

De ontspannende, onderhoudende bewegingssessies groepsgewijs zijn behalve zinvol ook zeer onderhoudend. De principes zijn gegarandeerd bruikbaar binnen het dagelijkse leven. We kunnen het “zinvol entertainment” noemen.

Door een no nonsense werkwijze te hanteren lukt het iedere groep enthousiast te maken en tot bewegen te motiveren. Er is dan ook een sterk groeiende belangstelling vanuit het bedrijfsleven!

Met Chi Choice geef ik o.a. wekelijkse lessen en trainingen
voor zowel particulieren en het bedrijfsleven
in Nederland en regelmatig ook daarbuiten

VIND RUST IN BEWEGING

sterk vereenvoudigd en daardoor toegankelijk voor iedereen