TAI CHI VOOR BEDRIJVEN

Iedere werkgever heeft natuurlijk graag goed gemotiveerd, gezond en flexibel personeel in dienst. Ziekteverzuim is voor een werkgever dan ook een kostbare aangelegenheid die op meerdere gebieden doorwerkt. Het belang van een gezonde leefwijze wordt momenteel, meer dan ooit en op vele manieren, onder de aandacht gebracht. Sportscholen doen in deze tijden dan ook goede zaken! De belangstelling voor de “zachtere” oefenmethodes, waaronder ook Tai Chi Choice neemt ook sterk toe.

Waar zit de spanning

De oefeningen zijn langzaam, licht en rond, men wordt zich bewust waar spanning zich “nestelt” of zich dreigt te nestelen. Kleine veranderingen in houding kunnen al snel een wereld van verschil maken, dit wordt op een duidelijke manier tastbaar. Het bloed gaat beter stromen, en men krijgt een beter contact met de aarde.

Er is geen sprake van overbelasting, de gewrichten worden gespaard, blessures komen niet voor. De rust in de bewegingen werkt ook op mentaal gebied door, het adempatroon wordt rustiger, ook dit is heel direct waarneembaar. Lenig hoeft men niet te zijn, men wordt echter wel soepeler. Er is geen sprake van competitie, iedereen kan deelnemen ongeacht fysieke gesteldheid of leeftijd. Men krijgt meer energie, een betere doorbloeding, een betere balans en het concentratievermogen neemt toe.

 

Zinvol en onderhoudend

De ontspannende, onderhoudende bewegingssessies groepsgewijs zijn behalve zinvol ook zeer onderhoudend. De principes zijn gegarandeerd bruikbaar binnen het dagelijkse leven. We kunnen het “zinvol entertainment” noemen.

Door een no nonsense werkwijze te hanteren lukt het iedere groep enthousiast te maken en tot bewegen te motiveren. Er is dan ook een sterk groeiende belangstelling vanuit het bedrijfsleven!

Met Chi Choice geef ik o.a. wekelijkse lessen en trainingen
voor zowel particulieren en het bedrijfsleven
in Nederland en regelmatig ook daarbuiten

HOE KUN JE TAI CHI (ZAKELIJK) GEBRUIKEN

Management

Tijdens bijvoorbeeld managementtrainingen kan een intermezzo bestaande uit het doen van Tai Chi Choice zowel fysieke als mentale spanning en/of stress snel wegnemen of verminderen. Het kan een oase zijn binnen een drukke vergadersessie maar is even goed inzetbaar als prettig alternatief voor meer competitiegerichte activiteiten of survivaltochten.

Dagelijks leven

Het is niet “zweverig”, integendeel: toepasbaarheid en bruikbaarheid, ook binnen het dagelijkse leven, zijn belangrijke kenmerken, en ook zal het uw teambuilding zeker ten goede komen. Tai Chi Choice is inspirerend, kan altijd en overal en is nooit hetzelfde. Tijdens een workshop wordt er rekening gehouden met het tijdstip van de dag, de aard van het bedrijf, de sfeer van het moment, de samenstelling en grootte van de groep, de locatie van de sessie etc.

mogelijkheden

Er zijn legio mogelijkheden. Een sessie kan bestaan uit een korte kennismakingsworkshop van een uur tot meerdaagse trainingen/managementsessies. (Eventueel ook in cursusvorm) Een kennismakingssessie met (een delegatie van) uw personeel is op zeer gunstige voorwaarden realiseerbaar en kan eventueel plaats vinden binnen uw bedrijf of eventueel in onze eigen locatie in Enschede Voor het doen van Tai Chi Choice is weinig ruimte nodig. Uiteraard kan Chi Choice ook een locatie regelen binnen uw regio!

Neem gerust en vrijblijvend contact op voor meer informatie met Chi Choice:

Martin Wessels, tel: 06 – 54 28 12 67 of info@chichoice.nl

Zij gingen u voor:

Chi Choice verzorgde direct of indirect, trainingen, workshops of cursussen voor o.a:
ABN/AMRO, Achmea, Akzo Nobel, Albert Heijn, Alfa College, Artu Biologicals, Arcadis, AstraZeneca, Atos Origin, Baneke Gräffner, De Baak VNO/NCW, Booking.com, Borger & Burghouts, Carint, Carmel College, CBM, CBS, Centric, CVB Bank, COA, Cygnific, DiverseyLever, DSM, , ENECO, , Fortis ASR, Fossil, Gemeente Almelo, Gemeente Borne, Gemeente Ede, Gemeente Enschede, Gemeente Hengelo, Hoge Raad der Nederlanden, HumanCapitalCare, Hunter Douglas, IND, Interpolis, Itris, Janssen de Jong Kimberley-Clark, Koninklijke Visio Het Loo Erf, KNGF, Mediant, McKinsey & Company, Nationale Nederlanden, OCA, Pentascope, PGGM, PinkRoccade, Ploeger Machines, Raax, Rabobank, Regiopolitie Twente, Rivierduinen, Rijkswaterstaat, Sanquin, SFB Groep, Shell, Scholengroep Twente Speciaal, Spirituele Management Tafel. Stichting DOEN, Stichting KOMT, TouchPro Europe, TNT, TRiMM, TriMotion, Triodos Bank, TSM, Vernay Europa, Volksbank, Westland Utrecht, Winkelman & van Hessen, Winvision, Woningcorporatie Domijn, Ymere en vele andere tevreden klanten.