Yin-Yang 6 richtingen Qigong

De Yin-Yang 6 richtingen Qigong (Chi Kung) is een prachtig onderdeel van Tai Chi Choice . Door het aanleren en uitvoeren van deze eenvoudige bewegingsvorm worden we ons bijzonder bewust van het ons doordringende en omringende Qi-veld. We worden ons door middel van het Yin-Yang concept veel bewuster van onder, boven, voor, achter, links en rechts, onze plaats in het midden en het midden in ons. Het aanleren van deze unieke Yin-Yang-6 richtingen vorm traint op een uitstekende manier ons concentratievermogen.

Werkzaamheid

Het brengt ons in het hier en nu en nodigt uit tot een meer creatief en natuurlijk omgaan met het Yin-Yang idee binnen onze fysieke verschijningsvorm. Ondanks (of mede door) zijn eenvoud zijn ook meer gevorderde beoefenaren enthousiast over deze Qigong. Het is goed verenigbaar met elke andere discipline, maakt creatiever en kan zeker toegevoegde waarde hebben. Echter ook als op zichzelf staande Qigong is het zeer waardevol!
De vorm kent verschillende variaties en is op een kleine ruimte uit te voeren.

*Qigong (Chi Kung): Het door met volharding oefenen, werken, versterken, zuiveren, in goede banen leiden en verinnerlijken (Gong) van de alom aanwezige, altijd in beweging zijnde, voor alle leven noodzakelijke, fundamentele energie (Qi).

Privésessies

Privélessen en consulten zijn mogelijk op afspraak!
Neem voor meer informatie en prijsindicatie contact op via het contactformulier op deze site, stuur een mail naar info@chichoice.nl of bel met 06 – 54 28 12 67.

Reacties van deelnemers op deze bijzondere oefening:

  • Geweldig, diep verstillend…
  • Zijdezacht en krachtig tegelijk…
  • Ontroerend…

VIND RUST IN BEWEGING

sterk vereenvoudigd en daardoor toegankelijk voor iedereen